oxigen_logo

Fogyasztói vélemények

Figyelem! Az alábbi információ a stabilizált oxigén felhasználásáról semmilyen értelemben nem minősül orvostudományi állításnak.

A következő bizonyságtételek a fogyasztók önkéntes, kéretlen visszajelzései arról, ők hogyan alkalmazták a stabilizált oxigént különböző egészségügyi problémáik kezelésére, a hagyományos vagy vény nélkül kapható gyógyszerek ill. orvosi/műtéti beavatkozások mellett vagy helyett. Ezen bizonyságtételeket és alkalmazási területeket csupán abból a célból közöljük, hogy bemutassuk, egyes emberek mit írnak arról, hogy ők hogyan alkalmazták a stabilizált oxigént. Bár e szemelvény vaskos, mégis csupán töredéke annak a sok ezer bátorító üzenetnek, amit az elmúlt 25 évben kaptam. Ezen bizonyságtételek jelentős része nem támasztható alá orvostudományi kutatásokkal, így nem értelmezhetők orvosi ajánlásként bármilyen egészségügyi problémára vagy orvosi felhasználásra. Az alábbi bizonyságtételekből minden hivatkozás, amely valamely konkrét márka, gyártó vagy forgalmazó nevére vonatkozott, az általános „stabilizált oxigén” kifejezéssel lett helyettesítve, a reklámverseny elkerülése érdekében. Csupán arra hívom fel a figyelmet, hogy bár könyvünkben a stabilizált oxigén többféle formájáról is beszélünk, az alábbi egyéni bizonyságtételek ezek közül csak egy konkrét formáról szólnak. Nevezetesen, az alábbi bizonyságtételek tárgya egy olyan pH-semleges, folyékony stabilizált oxigénnel dúsított ivóvíz, amelyben a biológiailag hasznosítható oxigén szintje meghaladja az 50.000 mg/l (ppm) mértéket.

– Stephen R. Krauss PhD.: Oxigén Vitamin című könyvéből

Anyám migrénes fejfájásoktól szenvedett, és néhány hónapig stabilizált oxigént szedett. Ez idő alatt a fejfájás megszűnt. Amikor néhány napig kifogyott a stabilizált oxigénből, a fejfájások újra kezdődtek. Szükségtelen bármit is mondani, azóta rendszeresen szedi a stabilizált oxigént.  – F.J. CA U.S.A.

Állandóan antibiotikumokon éltem életem során, és Candidától szenvedtem. Csak egyetlen módon vagyok képes uralkodni rajta. Stabilizált oxigénnel. Most több az energiám és kevésbé vagyok kimerült. – B.S. UT, U.S.A.

Férjem olyan súlyos asztmától szenvedett, hogy életet fenyegető állapotnak tekintették, és a legrémesebb kategóriába sorolták, ami csak létezik. Teljesen szteroid-függő volt, hogy uralkodni tudjon rajta. Észak Karolina egyik vidékén éltünk, ami tele volt ipari szennyeződéssel és a probléma a Blue Ridge Parkway felől kisodródó nagy mennyiségű mindenféle pollenek csak tovább súlyosbították a problémát. Megtudtuk, hogy a pollenek közvetlenül az orrlyukainkba kerülnek. A férjem védekezésképpen orr spray-t fecskendezett az orrába, ami kitisztította a dugulást, de emellett is gyakran kialakult nála az orr- és arcüreg fertőzés, ami óriási mennyiségű nyálka felszaporodását okozta. Mindig vitte magával az orr-spray palackot, hogy segítse a lélegzetvételét, de többé már nem kell ezt tennie. Megtanultunk egy új dolgot, amit örömmel osztunk meg tapasztalatként. Egy sprays-palackot megtöltünk stabilizált oxigénnel, és ezt fecskendezi be a torok hátsó falára és ezután néhány mély lélegzetet vesz. Képzelheted, mennyire hálásak vagyunk! – D.C. WA U.S.A.

Kb. 40 cseppet teszek egy 2.5 decis pohárba, és érezhetjük a különbséget, anyámnál is, aki dohányzik, és most könnyebben lélegzik. – D. Marie, Észak Karolina, U.S.A.

Miután néhány hónapig szedtem a stabilizált oxigént (20-30 cseppet naponta) rájöttem, hogy jóval több erőm van, nagyobb az állóképességem, immunis lettem a megfázásokra és az influenzára és az emberek az irodában és a farmon megemlítik, hogy milyen jól nézek ki, meglepődnek, amikor rájönnek, hogy majdnem 69 éves vagyok. Ez nagyon jó az egómnak! – J.C. TX U.S.A.

A barátomnak veszem, akinek négyféle rákja van. Arra esküszik, hogy segít megtartani az energia szintjét. – K. Daughry, U.S.A.

Anyám 80 éves és nem tud egy napig sem meglenni az ő folyékony oxigénje nélkül. – J. Hamre, Hillsboro, ND U.S.A

Epstein-Barr vírussal diagnosztizáltak és óriási fejfájásoktól és kimerültségtől szenvedtem. Miután szokványos M.D. –hez jártam, végül elfogadtam az első adag stabilizált oxigént egy homeopata specialistától. A fejfájások kezdtek alábbhagyni és a kimerültség is javult. A stabilizált oxigén most több energiát nyújt nekem és a testem is sokkal kevésbé érzi kimerültnek magát. – S.K. UT, U.S.A.

Néhány éve 10 éves lány unokámnak volt egy varacskos terület az úszóhártyán a két ujja között, ami zavarta kezének mindennapi használatát. Különböző otthoni szereket, kezeléseket alkalmaztunk, de a gyógyszertári gyógyszerek, a kimetszés, a hidrogén peroxid, az aloé zselé, az aromaterápiás olajok, és az ásványokkal készült oldatok sem voltak eredményesek. Végül húszcentis méretűre nőtt. Gyermekorvosa azt mondta, hogy ez a legrosszabb fajta szemölcs. Fagyasztást is alkalmazott. Mégis visszatért. Aztán a bőrgyógyász kimetszette és folyékony nitrogént is használt. Mindezek fájdalommal jártak és hosszú volt a felépülési idő. A szemölcs mégis visszatért. Aztán elkezdett stabilizált oxigént tenni rá kétszer naponta, és a bőr normális lett egy hónapon belül. Óvatos volt, és a szemét a területen tartotta, és még használja a stabilizált oxigént megelőzés céljából hetenként néhányszor. Én a csúnya öregfoltokat dörzsöltem be a stabilizált oxigénnel, és elhalványultak. – J.R. NH U.S.A.

Forró zsír loccsant a kezemre, stabilizált oxigént használtam egy gyapot labdacson, amíg el nem mulasztotta az égést kb. 15 perc alatt. Minden fájdalom elillan és nem maradt heg. – R.E. UT, U.S.A.

Nyugdíjas könyvelő vagyok, és már régóta szenvedek könyök-, alkar- és vállfájdalomtól. Kb. négy hónappal ezelőtt elkezdtem szedni a stabilizált oxigént. 20 cseppel kezdtem naponta kétszer, és nem volt eredmény. Aztán 30 cseppre növeltem az adagot naponta háromszor vízben. Drámai javulást tapasztaltam, és így megtartottam ezt a szintet hat hétig. Aztán elhatároztam, hogy el tudnám-e érni ugyanazokat az eredményeket, ha nem használnék ilyen sokat. Lecsökkentettem 20 cseppre napi háromszor, és mégis elértem ugyanazokat az eredményeket. Így most napi húsz cseppet szedek naponta és még mindig jól vagyok. Kíváncsi vagyok arra, hogy ha egy kicsit többet használnék azok után évek után, amikor oxigénhiánytól szenvedtem. Drámai módon csökkentettem asztmára való gyógyszeradagomat azzal, hogy stabilizált oxigént használtam. Abban az évben, mielőtt felfedeztem volna a termékedet, ötször voltam kórházban, és semmi kétségem sem volt afelől, hogy ott fogok kikötni. Azonban az oxigén a javamat szolgálta. Idős ember lévén, el sem tudod képzelni, mennyire hálás vagyok, hogy segítettél visszanyerni lélegzetemet, egészségemet és a pénzemet. Köszönöm neked. – L.T. WI U.S.A.

A múlt évben a fiam küldött nekem egy palack stabilizált oxigént és azonnal elkezdtem szedni a cseppeket. Négy hónapon keresztül fokozatosan növeltem az adagot 7 cseppről 55-60 cseppig naponta. Most napi 4-6 órán keresztül végezhetek kinti munkát asztma roham nélkül. A porlasztót ritkán használom, ha egyáltalán, és úgy gondolom, hogy stabilizált oxigén, fokozta az energiaszintemet, éberségemet, és javított az emlékezőtehetségemen is. – T.O. OR, U.S.A.

Ekcémásak a kezeim. Megpróbáltam más termékeket is, de semmi sem működött, A stabilizált oxigén felszabadulást hozott számomra. Mihelyt az ekcéma kezd elterjedni, használom a stabilizált oxigént és a viszketés és a kiütés sohasem jelenik meg. – P.L. CA U.S.A.

Súlyos, krónikus gyulladástól szenvedek, ami a húszas éveim végén kezdődött. Ez az állapot krónikus fejfájásokat, krónikus kimerültséget, emésztési problémákat eredményezett, és alkalmanként alig tudok megmozdulni, noha éveim számát tekintve nem vagyok öreg. Sokféle alternatív gyógyszert próbáltam ki, de csak a stabilizált oxigén szedése hozott azonnali pozitív eredményeket. 10 napig szedtem a stabilizált oxigént. Ezt megelőzően komoly belobbanásom volt, de a komplikációk miatt, erre azt mondták kerüljem a gyógyszereket. Tíz nap talán hosszú időnek tűnik a kipróbálásra, de számomra egy hét fájdalom nélkül olyan, mint valami csoda. Ez idő alatt nem merültem ki, és több energiám volt. Nagyszerű pirulák nélkül! – M.E. CA, U.S.A.

A múlt héten nagyon szenvedtem, amikor egy pszoriázis folt (beborította lábfejem egész felső részét és a bokámat) elfertőződött, bedagadt és vérzett. Ez annak ellenére történt, hogy mindenféle szert használtam, minden elképzelhető gyógyteát. Elkészítettem egy 2%-os stabilizált oxigén oldatot és bemártottam a lábamat 25 percig. Minden éjjel folytattam, ha fájdalmat éreztem, de reggelre nagy változás ment végbe!. Semmi dagadás! – M.P. CA, U.S.A.

Elmondhatom Önnek, hogy a stabilizált oxigén eltüntetett egy fájdalmas talpamon lévő szemölcsöt bal lábam járófelületéről, ahol lézeres beavatkozást is végeztek. Örülök! – B.R. CA, U.S.A.

14 éve gombás lábbal csatázom és a legjobb recept nélkül kapható gyógyszerek ellenére, még mindig a csata vesztes oldalán állok. Még miután követtem az utasításokat (naponta többszöri alkalmazás 2-3 héten át), a gomba mindig visszajött, vörös formában, a lábujjaim közötti viszketéssel, és sokszor a vörös viszkető területek csak elhalványultak, de soha sem tűntek el teljesen, Elhatároztam, hogy kipróbálom a stabilizált oxigént. Elkezdtem lágyan bedörzsölni 5-6 cseppet minden fertőzött területre egyszer, reggel és lefekvés előtt még egyszer. Csupán három napon belül javulást észleltem, és elhatároztam, hogy folytatom ugyanezt a kezelés módot. Nyolc napon belül nem éreztem többé a gombát a lábamon. Nincs többé viszkető láb! Harcra készen várom a gombát, és a stabilizált oxigén cseppeket naponta csak egyszer használom. Még kilenc hét elteltével sincs több irritáló problémám. Micsoda felszabadulás! – J.R. NV, U.S.A.

3 éve nem tudtam elviselni az engem ért legkisebb huzatot sem. Súlyos kabátot viseltem télen nyáron. Nem tudtam használni a légkondicionálót. Adtak nekem egy palack stabilizált oxigént. Egy héten belül jobban lettem. Hét héten belül tökéletesen meggyógyultam. Artritiszem is sokkal jobban lett. Megpróbáltam mindenféle vitamint, ami csak kapható volt. Semmi sem segített. 20 csepp stabilizált oxigént szedek reggel és délben. 84 éves vagyok. Nem tudom eléggé megköszönni az ön stabilizált oxigénjét. – R.P. TX, U.S.A.

Bevettem a folyékony oxigént, amikor megfáztam, vagy fájt a torkom, hogy megelőzzek mindenféle egészségügyi problémát. Használom vágásokra, horzsolásokra, égésekre és még napégésre is. Azt gondolom, hogy ez egy csodaszer. – B. Shannon, Sarasota, FL, U.S.A

Szeretném kifejezésre juttatni hálámat az ön terméke iránt. Úgy tűnt, hogy a szívem nem kapott elég oxigént és miután tanácskoztam az orvosommal, próbaként szedtem stabilizált oxigént. A galagonya teával együtt megmentett engem a digitálisz szedésétől életem hátralévő részére. Azt kívánom, hogy minden test kaphasson ebből a csodálatos stabilizált oxigénből. – V.J. CA, U.S.A.

Az elmúlt év során összeszedtem néhány hólyagfertőzést. Olykor két hét után újra megjelent. Korábban elmentem az orvoshoz, és kaptam egy receptet kénalapú gyógyszerre. Egyik alkalommal a nyár folyamán, amikor rádöbbentem, hogy új fertőzés jelent meg, inkább bevettem tíz csepp stabilizált oxigént nyolc uncia vízben lefekvés előtt ahelyett, hogy a felírt gyógyszert vettem volna be. A kényelmetlen érzés ellenére, eltudtam menni aludni, és amikor a következő reggel felébredtem a hólyag problémának nyoma sem volt. – M.M. NY, U.S.A.

Férjemnek volt egy csúnya anyajegye a lába hátoldalán már 10 éve. 1,2 cm volt keresztben. Nem régen elkezdett különös színűre változni és kipukkadt egy 0,3 centinyit, úgy hogy beleakadt a nadrágjába, amikor fel- vagy levette. Ez felsértette és vérzést okozott neki. Elkezdtünk aggodalmaskodni ezen az anyajegyen végbement negatív változás miatt. Megpróbáltunk mindent, amire csak gondoltunk, de semmi sem segített. Még a kolloid ezüsttel is próbálkoztunk, de nem javult. Aztán megpróbálkoztunk az új stabilizált oxigénnel Az eredmények határozottan érdemesek voltak arra, hogy másokkal megosszuk. Egy gyapot labdacsra tettük a stabilizált oxigént és az anyajegyre rögzítettük. Újra telítettük a gyapot labdacsot háromszor – reggel, munka után és lefekvés előtt. Az első héten abszolút semmi sem történt. A második héten kezdett még jobban elszíneződni és leszáradni. A harmadik héten csak lepottyant. Ezek után az évek után, vége van az anyajegynek, de a történetnek is. Megosztom ezt, mert szeretnék segíteni a máson is, akik talán egy anyajegynek a fagyasztására, kimetszésére vagy kiégetésére gondolnak, vagy talán a rák potenciális kialakulási lehetősége is eszükbe jut. Próbáld meg a stabilizált oxigént először! Lehet, hogy kellemes meglepetésben lesz részed! – L.S. WA, U.S.A

Fiam, Ian hozott nekem két palack stabilizált oxigént, amikor eljött hozzám Karácsonykor. Az utóbbi négy évben 34-szer voltam kórházban, nem számítva, amikor csak a sürgősségire mentem. 12-szer volt érplasztikám és arra sem volt erőm, hogy a házimunkát elvégezzem. Amikor utoljára kórházban voltam, éppen Karácsony előtt volt. Amikor stabilizált oxigént szedtem az anginámra, nagyon gyorsan jobban éreztem magam. Hosszú ideig oxigénen voltam. A stabilizált oxigén miatt, most nem kell magammal cipelnem az oxigénpalackot, és elmehetek olyan helyekre, ahova régóta nem voltam képes elmenni. Az a legjobb, hogy három hónap óta nincsenek mellkasi fájdalmaim. Küldök neked egy néhány hónappal ezelőtt készült képet. Pénteken leszek 76 éves, és úgy érzem magam, mint egy tavaszi csirke, hála a stabilizált oxigénnek! Még voltak öregfoltok is kezemen és karomon, és most már világos, hogy azokra is tettem stabilizált oxigént. – H.R. AZ, U.S.A.

Kora gyermekkorom óta rendelkeztem a légzőszervi problémák minden formájával. A stabilizált oxigén használata után megszabadultam az antibiotikumoktól és lélegeztetőktől. Sokkal jobban érzem magam ezzel a többlet energiával. Ajánlom a stabilizált oxigént mindenkinek, akinek valamilyen légzőszervi problémája van. – J.G. LA, U.S.A.

Júliusban elkezdtem szedni 20 csepp stabilizált oxigént napi háromszor. Ezek az eredményeim: 4 nap elteltével a lábaimban megnyilvánuló görcsök elmúltak. Talpam égő érzése is megszűnt. Öt nap elteltével gyomorgörcsöm is elmúlt. Hat nap múlva szemem égő érzése és viszketése is megszűnt. Hét nap után – 30 éve mániás depresszióm volt – . A lítium miatt néha fantáziáltam. Elmúlt. Hét nap után – emphysémám volt 13 éve. Légzésem javult éjjel és nappal, és nem voltak fájdalmaim. Hét nap elteltével székletem is normális lett. Tizenhat nap után az alkalmi prosztata problémáim is eltűntek. 21 nap után semmi fájdalom vagy ízület összehúzódás valamelyik csontomban. Három hét elteltével új embernek éreztem magam. – M.S. TX, U.S.A.

Másfél évvel ezelőtt az orvosaim pajzsmirigy gyógyszert írtak fel nekem. Nemsokára elkezdtem szedni ezt a gyógyszert, kialakult egy kellemetlen köhögésem. Hiszem, hogy allergiás lehetek erre a gyógyszerre, de három különböző orvossal konzultáltam, akik azt mondták, hogy csak továbbra is szedjem. Így aztán az elmúlt másfél évben mindennap köhögtem. Olyan boldog vagyok, hogy megtaláltam a stabilizált oxigént. Kevesebb, mint egy héten belül, köhögésem elmúlt. Indulásként 10 cseppet szedtem napi háromszor. Most csak napi 10 cseppet szedek, és egyáltalán nem köhögök. Köszönöm. – E.R. FL, U.S.A.

Ételallergiákkal születtem, így aztán nem is lepődtem meg, amikor asztmás lettem, miután egy kis kenet vajat ettem, ami miatt három hétig nem mentem iskolába. Így kezdődtek egészségügyi problémáim és ezek is megszaporodtak. Krónikus kimerültség, fejfájások, orr- és arcüreg gyulladások, csak néhány dolog, amelyektől szenvedtem, de a legrosszabb rész a rettenetes kimerültség érzése volt. Kimerültségem rosszabb volt evés után. Úgy éreztem magam, mintha gyomorszájon vágott volna valaki és elakadt a lélegzetem. Ilyenkor le kellett feküdnöm egy kis időre, amíg nem regenerálódtam. Miután hozzájutottam az első stabilizált oxigénpalackomhoz, bevettem 21 cseppet és vártam, hogy meglássam, mi fog történni. Hűha! Tudtam levegőt venni az orromon keresztül! Gondoltam, hogy csak megtartom az üvegeimet. Micsoda különbség! Van energiám! Azelőtt mindent nehéz volt megcsinálnom, még a lezuhanyozás után is. Le kellett feküdnöm, hogy visszanyerjem a lélegzetemet. Ismét embernek érzem magam. Két mérföldnyit gyalogolok a boltba minden nap. Régen egy órát vett igénybe, most 40 percig tart. Még sok energiám marad, így aztán elmegyek egy kicsit vásárolgatni a bevásárlóközpontba este 9-ig, amikor zárnak. 105 lépést teszek meg egy perc alatt és nagyszerűen érzem magam. Most 68 éves vagyok, úton a 100. felé. – K.E.H. UT, U.S.A.

Három és fél órás volt a repülőút Detroitból Phoenixbe télen. Amikor megérkeztem Phoenixbe, egy erős fejfájás csapott le rám, amint felsétáltam a feljáróra. Hiszem, hogy kialakulását az oxigén és a friss levegő hiánya okozta a repülés során, ezért kellett a testemnek oxigén. Vittem magammal egy palack stabilizált oxigént és a nyelvem alá tettem 50 cseppet és 30 másodperccel később lemostam némi vízzel: A fejfájásom 3 percen belül olyan gyorsan elmúlt, ahogy jött. – J.E. U.S.A.

A nővérem kapott egy hírlevelet a stabilizált oxigénről. Mindketten azon fáradoztunk, hogy találjunk valami megoldást, amivel segíthetünk édesapánkon, aki számos egészségügy problémával küzdött, és az ideje többségében lélegeztetőt használ, és ágyhoz van kötve. Aput stabilizált oxigén kezelésre fogtuk. 30 csepp kétszer naponta. Többé nem kellett neki a lélegeztető. A stabilizált oxigén második adagjára több volt az energiája. Én is elkezdtem használni az oxigént. Négy nap elteltével az intenzív fájdalom elhagyta a combjaimat, csípőmet és karjaimat, és nem tért vissza. Hiszem, hogy a testem tele volt a meg nem emésztett ételekből származó, mérgező toxinokkal, ami bejutott a vérembe. – L.G. MO U.S.A.

1997 márciusában megállapították, hogy mindkét tüdőm rákos. Azt mondták, hogy a műtét az egyetlen megoldás, mert sem a kemoterápia, sem pedig a besugárzás nem megoldás a gyenge egészségi állapotom miatt. Volt némi emphysémám is és a szívemben az egyik fő artéria is eltömődött, és nem voltak biztosak benne, hogy túlélem a műtétet. Ha nem teszek semmit, nem élek tovább hat hónapnál, legfeljebb egy évnél. Azt mondtam, hogy ha meg fogok halni, egészben szeretnék meghalni. Augusztusban elmentem horgászni Kanadába két fiammal és legfiatalabb unokámmal. Miközben ott ültünk és beszélgetünk az egyik este, hirtelen előre buktam,elakadt a lélegzetem, és megállt a szívem. Legfiatalabb fiam adott nekem CPR-t, miközben a legidősebb ment, hogy hívja a mentőket. Unokám Casey imádkozott. A kórházban megállapították, hogy nagyon alacsony a kálium szintem, 2.5. Intravénásan 30 órán keresztül káliumot adtak. Miután elhagytam a kórházat nagyon gyenge voltam és dülöngéltem. Egy hónapig botot használtam. Egy napon, amikor találkoztam hátgerinc masszőrömmel, elmondta nekem, hogy olvasott egy cikket, és az első személy, akire gondolt, én voltam. Megkérdeztem tőle, hogy mi volt az. Azt mondta a stabilizált oxigén. Felkerestem néhány egészséges ételeket árusító boltot és senki sem hallott róla. Végül a masszőröm szerzett egyet, és éppen ott voltam, amikor megjött. Három nappal azután, hogy elkezdtem szedni a stabilizált oxigént, eldobtam a botot. Novemberben Arizonába mentünk a parkunkba és vettem egy biciklit. Senki sem gondolt arra, hogy visszajövök. Most mindennap eljön valaki az ajtónkhoz, hogy lássa, hogyan nézek, mit csinálok, és akar ebből a stabilizált oxigénből. Naponta 3-4-szer beveszek 30 cseppet. Gyógyszert egyáltalán nem szedek. Vitaminokat és ásványi anyagokat is szedek, de sohasem megyek el otthonról stabilizált oxigén nélkül. Decemberben a röntgen azt mutatta, hogy mindkét daganat kisebb lett. Ez egy hosszú út az orvostól, hogy lépjek be egy hospice programba augusztusban. – H.C.L. U.S.A

Stabilizált oxigént használtam a férjem cukorbetegség eredetű fekélyeire (a lábán) és két és fél héten belül mind begyógyult, pedig egyetlen orvos sem tudta begyógyítani. Ami engem illet 15- 30 cseppet használok vízben minden egyes napon. Észrevettem, hogy fel- le tudok menni a lépcsőn sokkal jobban, mint korábban. Egy púp is volt a nyakamon a koponyám hátoldalán, alul. Az is eltűnt. Most jobban tudom forgatni a fejemet. A szomszédom is azt gondolja, hogy semmi sem jobb a horzsolásokra és vágásokra. – R.H., UT U.S.A.

Férjemnek Georgenak, aki 96 éves, eltömődtek az artériái a lábaiban. Ez már néhány éve kínozza őt. Csak 30 métert tudott megtenni, aztán meg kellett állnia a lábikrájában és combjaiban megjelenő erős fájdalom miatt. Néhány percnyi pihenés után egy újabb harminc métert is meg tudott tenni, és így tovább. Az orvosunk azt mondta, hogy ez azért van, mert az izmok nem kapnak elég oxigént az eltömődött artériák miatt. Sokféle kiegészítőt megpróbáltunk, de semmi sem történt. Amikor egy hírlevélben olvastam a stabilizált oxigénről, rendeltem belőle. Adtam a férjemnek 18 cseppet 7 uncia forrásvízben, naponta kétszer, reggeli előtt és fél órával ebéd előtt. Három hónapot vett igénybe, hogy hasson. Most már fél mérföldet tud gyalogolni, tíz percig ül, hogy pihenjen, aztán fájdalom nélkül hazamegy. Férjemnek súlyos artritisze van a gerince alsó részén, mert rosszul esett el a jeges, csúszós járdán négy évvel ezelőtt. Többé nem panaszkodott a fájdalomra, egyenesen áll és jár, amióta stabilizált oxigént szed. U.i.: 72 éve házasodtunk össze (87 éves vagyok). – A.I. N.J. U.S.A.

Hat hónapja szedek stabilizált oxigént. 98%-kal javított az életemen. Krónikus légzőszervi betegségem van 1962 óta (36 éve). Szinte mindig köhögtem. Amióta stabilizált oxigént szedek, már nem köhögök. Egy 68 éves csoda-elem vagyok. Minden nap hálát adok az Úrnak a stabilizált oxigénért. – D.S. FL U.S.A

1968 januárjában, amikor 41 éves voltam, komoly tüdőembóliát szenvedtem. A kórházban töltött hetek után hazamentem, de soha sem voltam képes olyan sokat végezni, mint azelőtt. 10 perc elteltével mindig meg kellett állnom pihenni. Sohasem tudtam futni, lépcsőn felfelé menni anélkül, hogy ne álltam volna meg és ne pihentem volna. Most néhány csepp stabilizált oxigént szedek naponta háromszor, azóta más ember vagyok. – M.G. U.S.A.

Valóban örülök az eredményeknek, amit a stabilizált oxigén használatával a szemszárazságokra elértem. Végül megszabadultam ettől a zavaró betegségtől két és fél év alatt. Amikor úgy érzem, hogy vissza akar térni, 20 cseppnyit teszek a nyelvem alá és perceken belül megszűnik. Nagyszerű termék! – J.H. ID U.S.A.

Az Önök stabilizált oxigénje valóban lenyűgöző! Allergiás vagyok a szmogra, és súlyos fülfertőzéseket kapok… A szmog-allergiám olyan súlyos volt, hogy 30 évvel ezelőtt agyvérzést kaptam, és többször is el kellett költöznöm, hogy elkerüljem a szmogot. A stabilizált oxigénnel ott maradhatok, ahol vagyok, és élvezhetem a hétköznapi életet. – F.B., CA U.S.A.

1998. február 20-án tartottam a 89. születésnapomat. Születésemtől fogva lyuk volt a szívemben, és ezzel az egészségügyi problémával én vagyok az egyetlen személy, aki 50 évnél tovább élt. A New Englad Medical Journal (egy orvosi folyóirat) meg tudja erősíteni, hogy a 71 évnyi dohányzás eredményeként középsúlyos tüdőtágulatom és szívnagyobbodásom volt, valamint problémáim voltak a hörgőimmel és a tüdőartériáimmal. 6 hónapon keresztül napi kétszer fogyasztottam stabilizált oxigént, és szenzációs javulást tapasztaltam! Erőteljesen tudok gyalogolni, és úgy dalolok, mint a pacsirta! – S.S., FL U.S.A.

Édesanyámat váratlanul súlyos főartéria-elzáródással diagnosztizálták, és az orvosok meg se akarták műteni a lehetséges kockázatok miatt. Édesanyám hamarosan ágyba került, és a végén már a szobájából sem tudott kimenni, annyira fáradt és kimerült volt, és folyamatosan az oxigénpalackra volt kötve. Ekkor találkoztam a stabilizált oxigénnel. Küldtem neki egy adagot, és három nap múlva már talpon volt, nem volt többé szüksége az oxigénpalackra, intézte az ügyeit, főzött – szóval visszatért a normális kerékvágásba. – W.G., CA U.S.A.

Amikor azt olvastam, hogy a stabilizált oxigén eltávolítja a többlet faggyút a fejbőrről, túl jó volt ahhoz, elhiggyem. Túlzott faggyútermelésem volt egész felnőtt életem során. Szedtem 30 csepp stabilizált oxigént tiszta vízben naponta háromszor étkezések között. A legelső héten szörnyű, ronda anyag szakadt fel. Ezután kisebb mennyiségeket szedtem. – E.P. OR U.S.A.

Egy csillagászati megfigyelőállomáson dolgozom a Mauna Kea tetején, itt Hawaiin. Ezen tenger szint feletti magasságon a normálislégköri oxigénnek, csupán a 60 %-a van itt a levegőben. Olvastam a stabilizált oxigénről úgy néhány hónappal ezelőtt, és rendeltem három palackkal és elkezdtem használni napi rendszerességgel. Kb. kétszer szedtem az ajánlott adagot. Határozott energia növekedést mentális tisztaságot és képességet észleltem, hogy kimerítő feladatokat végezzek el magas tengerszint feletti magasságon. Egyetlen negatív mellékhatást sem vettem észre. – J.C. HI U.S.A.

Az 1997. szeptember 25-én végrehajtott biopszia után a miazma és a körülötte lévő terület nem gyógyult úgy, ahogy reméltem. Öt hónap után volt egy csomó a bőröm alatt. A bemetszés sötétvörös volt és úgy tűnt, hogy csak az E vitamin gyógyítja. Gyakori kellemetlen érzéssel és fájdalommal járt. Kezdtem alkalmazni a stabilizált oxigént arra területre márciusban. A kellemetlen érzés néhány alkalmazás után lecsökkent. Hét hónappal később a seb is kezdett gyógyulni és a csomó is összement méretét tekintve… a heg kisebb. Ki tudom próbálni a stabilizált oxigén elfogyasztásának hatásait. Taposómalmon csak 7 percig tudok gyalogolni stabilizált oxigénnel. Tíz percig sétálok. – I.S. AZ U.S.A

Vettem egy palack stabilizált oxigént csak hogy lássam, működik-e. Több, mint 15 évig fájt a fejem. A jobb fülem mögötti jóindulatú daganat okozta. Semmiféle műtét sem jöhetett szóba – mondta az orvos. Mindenféle orvosságot kipróbáltam, de semmi sem használt. 25 csepp stabilizált oxigént tettem egy üvegbe, öntöttem némi desztillált vizet bele és műanyag kanállal összekevertem. Bingo, két órával később a fejfájásom elmúlt. Sokkal jobban láttam, és a hallásom is egy kicsit jobb lett. – W.F. NC U.S.A.

Apám, aki 76 éves egy nagyon csúnya mellhártyagyulladást kapott. Olyan gyengének érezte magát, hogy nem fogadott egyetlen látogatót sem. Adtam neki egy palack stabilizált oxigént és egy hét elteltével ismét régi önmaga volt. Mindennap szedi. Férjemnek van egy barátja, akinek emphysémája volt és már attól is elfáradt, hogyha a lépcsőn le-fel járkált. Férjem beszélt neki a stabilizált oxigénről és az illető vett néhányat. Kb. három héttel később felhívott és elmondta, hogy nagyon jól működik az esetében, annyira, hogy most hét háztömböt megy naponta és jól érzi magát. – L.B. PA U.S.A.

Hihetetlennek tűnik számomra, hogy csak 40 csepp stabilizált oxigén egy pohár vízben naponta, új nővé tett engem. Testben és elmében is teljesen megújultam és lélekben is emelkedett vagyok. 84 éves koromban lelkesült és örömteljes életet élek, bizakodva nézek előre minden egyes nap feladatai elé, csakúgy, mint a jutalmazásai felé. Szoros kapcsolatban vagyok két felnőtt gyermekemmel és unokáimmal és imádom őket. Gyakran játszom bridzset a klubomban, és nyilvánvaló, hogy szellemileg is ez tart engem friss állapotban. Mi többet akarhatnék! – M.W. FL U.S.A.

Volt egy égési sérülésem fél inch széles és ¼ inch hosszú a kezemen, mert hozzányúltam a forró sütőrácshoz. Ott volt kb. 2 évig. Varasodott és aztán hámlott, vörös heget hagyva hátra oly mértékig, hogy szinte vérzett. Egy napon, amikor stabilizált oxigént vettem be. Egy cseppet erre a területre is tettem. Miután napi egy cseppet tettem rá 5 napon keresztül, a terület szemmel láthatóan gyógyult. További két nap elteltével csak igen világos terület maradt a vörös terület helyén, amit csak én tudtam észrevenni. – Dr. S.C. MA U.S.A.

Nem tudnék teljes őszinteséggel eleget mondani arról, hogy a stabilizált oxigén mit tett velem. Emphysémám volt és két lélegeztetőt kellett használnom napi háromszor és még így is ziháltam. Aztán vettem stabilizált oxigént, hogy lássam, működik-e és meglepetésemre azt tapasztaltam, hogy működik. Igazán jól éreztem magam és olyan jó volt a közérzetem, amilyet már évek óta nem éreztem. Rájöttem, hogy nem kell függő viszonyban maradnom a lélegeztetőimmel és a zihálásom is elmúlt. Ismét úgy tudok lélegezni, mint régen. Hála neked a stabilizált oxigénért. – G.C. TX U-S.A.

Hat hónapja használom a stabilizált oxigént és sok az energiám. Azonnal kitisztítja a sebeket, vágásokat. Férjem 77 éves és cukorbeteg. Mindennap használja és sok az energiája. Kitisztította a lábán lévő fekélyeit, amit egyetlen orvos sem tudott. Csodálatos termék, ami nélkül nem is tudnánk meglenni. – R.H. UT. U.S.A.

Szeretném megköszönni neked, hogy megismertettél a stabilizált oxigénnel. Biztos nagyszerű és biztos jól fogom érezni magam. Megszabadított a gázoktól, amivel már régóta küszködtem. Persze évek óta vitaminokat szedek, de a stabilizált oxigén a legjobb. Remélem, sohasem fogyunk ki belőle. Nem fájnak az ízületeim, mint korábban. Persze, hogy szeretem. Odaadom a férjemnek is. Vegyi kiegyensúlyozatlanságtól szenved, amikor szedi, sokkal jobban van. – F.P. I UT. U.S.A.

Kipróbáltam a stabilizált oxigént, hogy tud-e valamit, amiről azt állítják, hogy meg tudja csinálni. Fibromyalgiám van, az egyik legbosszantóbb probléma egy „pityókás” agy. A stabilizált oxigén sokkal világosabb agyműködést nyújtott nekem, több energiát és csökkentette a fájdalmaimat. Férjemnek krónikus bronchitisze van és a stabilizált oxigén oldotta légzési nehézségeit és így sokkal kényelmesebb életet élhet. – A.G. NC. U.S.A.

Húsz csepp stabilizált oxigént veszek be minden reggel. Nem régen volt egy gennyedző seb a jobb kezemen. Kipróbáltam néhány gyógyszert, de sikertelenül. Hidrokortizont, Benadrylt, fekete nadálytő pakolást, E vitamint, ként és disznózsírt, káliumot és mangánsót. Elkezdtem használni a stabilizált oxigént három óránként, és kezem most már jól működik. A viszketés és a levedzés már a múlté. – E.R. MT U.S.A.

A stabilizált oxigén elmulasztotta jobb kezem fájdalmát és verességét. Mielőtt elkezdtem használni a stabilizált oxigént a kezemre, fájdalmas gyógyszert dörzsöltem és kesztyűt hordtam éjjel. Többé már nem viselek kesztyűt. Légzésem is sokkal jobb és az allergiás időszak sem olyan durva a stabilizált oxigén használatával. Több energiám van és többre vagyok képes, minthogy artritiszes fájdalmaim sem olyanok, mint korábban. – H.C. WV U.S.A.

Köszönöm Önnek a termékét, a stabilizált oxigént. Visszaadta az életemet. Négy évvel ezelőtt szívrohamot kaptam, amit súlyos asztma váltott ki. Az elmúlt négy évet azzal töltöttem, hogy kerestem és kipróbáltam minden terméket, amire csak találtam. Néhány segített, de a többségük nem. Az egyik barátomtól hallottam a stabilizált oxigénről. Most aztán két palack és egy hónap elteltével újra élek. Mellkasi fájdalmaim elmúltak. Az asztmám ritkán jelentkezik. Azzal számolok, hogy életem minden napján stabilizált oxigént fogok szedni. Óriási a különbség. Az élet most újra izgalmas és csodálatos. – K.D. CA U.S.A.

Stabilizált oxigén, micsoda fantasztikus termék. Hat éve asztmás vagyok, és nem éreztem ilyen jól magam az elmúlt tíz évben. A stabilizált oxigén begyógyítja a vágásokat. Négy héttel ezelőtt elég csúnyán megvágtam magam varrás közben. Tettem rá stabilizált oxigént és a vágás elmúlt. – D.M. PA U.S.A.

Tüdőráktól lerobbantam múlt októberben. Ötven lépést sem tudok megtenni megállás nélkül. Lélegzetem és a lábaim sem bírják. Olvastam a stabilizált oxigénről és úgy döntöttem veszek belőle. Kb. négy hónapja szedem. Isten küldte ezt. Lábaim nem hagynak cserben többé, lélegzetvételem 25%-kal jobb. Vérnyomásom is visszaesett. Sokkal jobban érzem magam. Még nem gondoltam így az állapotomra. Mindenkinek beszélek a stabilizált oxigénről. – I.W. WV U.S.A.

Szívbeteg vagyok, alternatív terápiával kezelnek. Emellett különböző kiegészítőket szedek. A stabilizált oxigén nagy változást hozott az asztmám kezelésében. Képes vagyok csökkenteni és még megelőzni is. Mindenkinek ajánlom a stabilizált oxigént, aki légzőszerve vagy szív és érrendszeri problémáktól szenved. A leggyorsabb enyhülést akkor nyerem el, amikor a stabilizált oxigént a nyelvem alá teszem. – Dr. U.B. MI U.S.A.

Szeretnék néhány sorban dicséretet mondani a stabilizált oxigénről, amit hozzáférhetővé tettél számomra. Eredetileg a magam számára vásároltam, hogy segítsen ebben a virágporos időszakban, itt Ohio-ban. Amikor először megkaptam az orrüregeim meglehetősen el voltak dugulva. 7-8 csepp után türelmesen vártam, azt remélve, hogy 5-6 órán belül vagy másnap látom a különbséget. Kellemes meglepetésként ért, hogy csupán néhány (5) percen belül légzésem ismét normális volt. Lelkes voltam. Azon az estén egy palack stabilizált oxigént tettem az ágyam mellé arra az esetre, ha szükségem lenne rá éjszaka. Reggel 6-kor a fiam, aki öt éves odajött hozzám és azt mondta: „Anyu! Anyu! Nem kapok levegőt!” Eszembe jutott a stabilizált oxigén és adtam neki öt cseppet a nyelve alá. Igen gyorsan hatott (kb. 2 perc alatt). Most, amikor felkel és az orra el van dugulva, stabilizált oxigént kér tőlem. 80 éves apámnak is adtam stabilizált oxigént, amikor szüleim meglátogattak minket legutóbb. Mivel látogatásuk hét hétig tartott, azt gondoltam, hogy tökéletes alkalom lenne, hogy visszaadjam az „életet” apámnak. Látod, apámnak régóta van szívproblémája, gyenge és a lélegzete is elakad. Apám már az első nap észrevette a különbséget. Az ötödik nap már felült az én Schwin Airdyne Exercise kerékpáromra öt percet ment vele. – N.W. OH U.S.A.

Több, mint 22 éve cukorbeteg vagyok, és mindig problémám volt a látásommal. Bár még csak rövid ideje fogyasztom a stabilizált oxigént, a látásom rendkívüli mértékben javult. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. – L.F.T., AL U.S.A.

A férjem cukorbeteg, és a lába mindig nagyon fájt neki járás közben. De amióta szedi a stabilizált. oxigént, minden fájdalom eltűnt a lábából. A cukorszintje kiváló, és nagyszerűen érzi magát. A munkahelyén most mindenki stabilizált oxigént akar szedni. Csak annyit mondhatok, hogy ez a legjobb dolog, amit valaha is megpróbált, és tényleg segített neki. – L.H., HI U.S.A

1996-ban és 1997-ben minden légvételkor nagyon elakadt a lélegzetem. Úgy éreztem, hogy a vér oxigén szintem 80 % alá esett és el is estem. BLAHI-nak régóta asztmája van, folyamatosan lélegeztetőt használ és tablettákat is szed. Minden hónapban orvoshoz megy. A cukorbetegségem is rossz állapotban volt. Vércukorszintem a 300-as (amerikai mértékegységben) értéken belül volt, de néha felugrott 600-ra. Inzulin-injekciók és gyógyszer hatására ez a szint leesett 180-200 értékhatárok közé. 1998 elején hallottam a stabilizált oxigénről. Rendeltem két palackot. 90 nap után teszteltem az oxigén-szintemet, 97%-os volt. Oxigén-szintem a 90-es értékhatár közepén maradt. Vércukor-szintem 90-120 (amerikai mértékegységben) közötti értéken van, étrendemtől függően. Oxigénem 90%-es értékhatáron belül maradt, és többé nem szedtem semmilyen gyógyszert. 70 éves vagyok Bárcsak 25 évvel ezelőtt tudtam volna a stabilizált oxigénről. Most élvezem a vadászatot, halászást, kertészkedést, anélkül, hogy kifogyna a lélegzetem és lihegnék, zihálnék, mint a kifulladt ló 5 hónapja nem voltam orvosnál. Szilárdan hiszek a stabilizált oxigénben. Jelenleg 30 cseppet szedek kétszer egy nap, kis vízzel, aztán iszok egy pohár vizet a kis mennyiségű stabilizált oxigénes vizet követően. – H.V. U.S.A.

70 éves vagyok, és már nagyon sokféle terméket kipróbáltam,különösebb javulás nélkül. Csak egy szűkös alapnyugdíjam van, így nem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyem mindazokat a táplálékkiegészítőket, amiket elvileg szednem kellene. Már évek óta nem tudtam mély levegőt venni. Egy ideig próbáltam gyakorolni, hogy a levegőt erővel a tüdőm alsóbb részeibe préselem 20- szor, majd a felső részeibe 20-szor, de mindkét részt egyszerre soha nem sikerült feltöltenem, a tüdőcsúcsokhoz pedig soha nem jutott el a levegő. Miután egy hétig szedtem a stabilizált oxigént, másnap reggel úgy ébredtem fel, hogy vettem egy mély lélegzetet, és a tüdőm egészen a tüdőcsúcsokig megtelt! Most már naponta több alkalommal gyakorlom a mély levegővételeket. – P.D., OR U.S.A.

Sok beszámolót olvastam olyanoktól, akik stabilizált oxigént fogyasztottak, de sehol nem találkoztam olyannal, hogy valaki fájó testrészekre dörzsölte volna. Én kipróbáltam egy reumás ízületemen, és a fájdalom hamarosan megszűnt! El se akartam hinni! – R.C., NY U.S.A.

Azt gondoltam, megosztom Önökkel a világ legjobb hírét! 56 éves nő vagyok, és 28 éves koromtól orrspray-n élek. És nem is akármelyiken, hanem a legerősebb 4-Way Menthol-on, mert a többi semmit nem használt. Hetente két-három tartállyal elhasználtam. Most három hete használom a stabilizált oxigént, és tegnap figyeltem fel arra, hogy a 4-Way-t egyszer sem kellett használnom, és este is csak egy sóoldatos spray-vel fújtam be, egyszer. Ma már azt sem használtam. Ez egy csoda! Ennyi! Pár évvel ezelőtt azt mondták nekem, hogy soha nem hagyhatom el az orrspray-t. Millió hála! Soha ne hagyják abba a stabilizált oxigén gyártását! Hihetetlenül jó! A férjem tüdőproblémáin is segített. – J.S., ID U.S.A.

A bal szememen szürke hályog kezdett kialakulni. Azt gondoltam ki, hogy ha a stabilizált oxigén biztonságosan fogyasztható szájon át, akkor bizonyára a szememnek sem fog ártani. Le voltam döbbenve, hogy már másnap javulást tapasztaltam – napi kétszer egy csepp után. Még csak az első flakont használtam el, de a problémám már szinte teljesen megszűnt. Köszönet a stabilizált oxigénért! – E.P., CA U.S.A.

Hogyan mondhatnék köszönetet neked? Visszaadtad az életemet! Majdnem öt évvel ezelőtt nagyon beteg lettem, legyengítő fájdalomtól és kimerültségtől szenvedtem. Néhány hónapos alapos vizsgálat után bőrfarkast, talán szisztémás szklerózissal együtt állapítottak meg, két gyógyíthatatlan, potenciálisan végzetes betegséget. 24 éves voltam, és a tüneteim agresszív kezelésébe kezdtem, aminek hatására némileg enyhült az állapotom. De nem voltam képes a munkámat elvégezni és magamat 100%-ban visszaadni a családomnak. Állandóan fájdalomtól, és kimerültségtől szenvedtem. Aztán kb. 6 héttel ezelőtt nagymamám megismertette velem a stabilizált oxigént és egész életem megújult. Itt van néhány dolog, ami megváltozott. Mélyen tudtam aludni, a fájdalom nem ébresztett fel. Frissen és energikusan ébredtem, fényérzékenységem is drámai módon csökkent, a szemem körüli sötét karikák is eltűntek. 16-18 órát töltök munkával naponta és nem töltök két hetet ágyban, hogy regenerálódjam. Olyan energiám van, hogy képes vagyok olyan dolgokat is megtenni, amiről soha nem gondoltam volna, hogy újra meg fogom tudni majd tenni. Az állandó fájdalom, amivel már 5 éve éltem együtt, figyelemreméltóan csökkent. Most teljes munkaidőben dolgozom, továbbá főiskolára járok hetente kétszer, továbbá fiatal gyermekeimről is gondoskodok. Sohasem tudtam volna ezt megtenni stabilizált oxigén nélkül. Szívem legmélyéből köszönöm. – N.C. FL U.S.A.

Kb. most két éve szedem a stabilizált oxigént. Segít a Candidát kordában tartani. Végül is 83 éves vagyok. – V.S. CA U.S.A.

Bárcsak tudtam volna a stabilizált oxigénről évekkel ezelőtt. Kb. 3 hónappal ezelőtt kezdtem szedni a stabilizált oxigént. 86 éves vagyok. Alig tudtam kikelni az ágyból a hátfájásom miatt. Sokat fájt a jobb vállam is. Olyan rossz volt, hogy nem tudtam felemelni a jobb karomat, hogy megfésüljem a hajamat. Sokkal jobban vagyok. – Y.H. CA U.S.A.

A stabilizál oxigén – micsoda termék. Minden, amire szükségem van egy kis palackban. Igazán megváltoztatta az életemet. Most annyi energiám van, hogy lépést tudok tartani a munkában a fiatal srácokkal. Még az oszlop tetején végzett mentésben is megverem őket. (Egy elektromos cégnél dolgozom). – J.H. CO U.S.A.

80 éves vagyok, és rettenetes állapotban van a tüdőm. Asztmás rohamaim mindennaposak voltak éjjel is és nappal is már hosszú ideje. Kaptam valami írásos anyagot a stabilizált oxigénről öt hónappal ezelőtt. Rendeltem négy palackot belőle és elkezdtem szedni attól kezdve. Hívő vagyok? Esküszöm, hogy még egy rohamom sem volt azóta. Thedurr és Albuterol lélegeztetőn voltam. Három lélegeztető három havonta. Már szinte el is felejtkeztem a Thedurr-ról és a lélegeztetőkről… – I.D. LA U.S.A.

Hosszú ideje eldugult artériáival, Emphysémával és tüdőbetegséggel élek. Az orvosok azt mondták, hogy a bal tüdőm egy 12-13 éves gyermekével azonos méretű, a jobb tüdőm pedig nem működik 100%-osan. A mellkasomban jelentkező fájdalom miatt újra és újra visszakerültem a kórházba. Az oxigénnek köszönhetően nincs többé mellkasi fájdalmam. – C.B. NC. U.S.A.

A stabilizált oxigén csodákat művelt. Két hónapos használat után hatalmas különbséget észleltem a lélegzetvétel terén. Olyan hálás vagyok, hogy felfedeztem egy ilyen veszélytelen és egyszerű gyógyszert, ami a szénanáthámon is segített. – A.S. FL U.S.A.

Hétszer műtöttek meg, hogy eltávolítsák a hólyagomból a tumorokat. Azonban 1998. május 27- én az orvos azt mondta, hogy nem tehet többet, el kell távolítani a hólyagomat. A háziorvosom azonban más véleményen volt. 85 évesen kétséges volt számomra, hogy túlélném-e egyáltalán a hólyageltávolítást. Ekkor rendeltem meg a … stabilizált oxigént. Három hónappal később az orvos csak öt kis tumort talált a szondájával, és ezeket el is távolította. – O.F., OH U.S.A.

Mindenféle vitamint szedtem már, és szedek most is, de ezek közül semmi nem hatott olyan csodálatos módon, mint a stabilizált oxigén. Még csak rövid ideje szedem, de már most látom a különbséget. Korábban bizonytalan volt a járásom, most pedig 20 évet fiatalodtam ezen a területen. Éjszaka kétszer-háromszor felébredtem légszomjjal – félelmetes volt – most pedig tökéletesen alszom. Nem tudom eléggé dicsérni ezt a csodálatos stabilizált oxigént. – LP., NV U.S.A.

1997-ben kiderült, hogy mielodiszpláziás szindrómám van. Ez egy ritka betegség, ami azzal jár, hogy a hibás vörösvérsejtek vérszegénységet okoznak. Egy éven keresztül stabilizált oxigént fogyasztottam, és most jobban érzem magam, mint tavaly. Úgy tűnik, a látásom is javulóban van. Napi 30 cseppet fogyasztok, és ha fáradtnak érzem magam, beveszek 10 cseppet szájon keresztül. Úgy hiszem, ez tart lendületben. – J.M., OH U.S.A.

A feleségemnek előrehaladott Alzheimer-kórja van. Átlagosan 30 cseppet adagoltam neki naponta kétszer. Úgy tűnik, van valamiféle javulás, úgyhogy rendelni fogok még belőle. Én is elkezdtem használni, és úgy érzem, elkezdte kipucolni a vastagbelemet, és több energiám van. – W.W.,OH U.S.A

A stabilizált oxigén több területen is segített nekem. Lefekvés előtt fogyasztva segít tisztán tartani az arcüregeimet éjszakára. A veseproblémámban is segít, így erősödöm. Ez egy nagyon értékes vitamin. – V. M., MS U.S.A.

Az édesanyámnak a 60-as években TBC-je volt. A betegség következtében egy kis rész elhalt a tüdejéből, és így alacsonnyá vált a tüdőkapacitása. Fáradékony volt, a szíve is gyengébben működött . Vittem neki stabilizált folyékony oxigént, és mondtam, hogy fogyassza naponta. Nagyon jól érezte magát tőle, elmúlt légszomja és a szíve is jól működött… – G. János, Szentes

Az egyik ok, amiért 2018. augusztus 20-án reggel elkezdtem szedni az oxigént, az a migrén volt. 10 cseppet vettem be éhgyomorra. Egyik barátnőm szintén nem tudta ellátni a családját a migrén miatt. Azonnal elmúlt neki is, nekem is egy adag bevételétől (persze nem hagytam abba), szedem naponta, és azóta sincs panaszom. A másik ok: kismamaként (ez a negyedik terhességem ) mindig éreztem azt, hogy nincs levegő, nincs elég oxigén. Főleg zárt helyen meg akarok fulladniKiváló erre is. A terhességi hányásomat is megszüntette. Óvodás és kisebb gyerekeimnek is adom, csak napi 3-5 cseppet. A rajtunk átvonuló fertőzést nem kapták el. Ami eddig nem így sült el. Emésztésre szuper. Szerintem felerősíti a táplálékkiegészítők hatását. – K.V. Emese, Szentantalfa

Édesanyám 98 éves, és időskori látásromlása (makula degenerációja) van. Amikor először vásároltam a termékből az üzletemben,arra gondoltam, hogy segíthet az édesanyámnak az oxigén pótlás. Odaadtam neki az üveget és azt mondtam, hogy 3×10 cseppet csepegtessen a vízbe az étkezések előtt. Elkezdett szabadkozni: Tudod, hogy rosszul látok, és nem fogom látni a cseppeket. Erre azt feleltem neki, nem csinálj belőle ügyet, amit felszívsz a pipettával, azt tedd bele a vízbe, nem kell számolgatnod. Egy hét elteltével örömmel újságolta nekem, hogy képzeld el, hogy már látom a cseppeket, amikor a vízbe adagolom. Azóta mindig kéri, hogy hozzak neki oxigént. – S. M. Székesfehérvár, Biobolt

Amikor találkoztam a folyékony oxigénnel, rögtön ki akartam próbálni, mert kíváncsi voltam milyen lesz az asztmámra. Rendszeresen járok fitness clubba, és csak rövid ideig tudom csinálni a gyakorlatokat, mivel nagyon gyorsan kifulladok (elfogy a levegőm). Ezért szoktam sokat társalogni. Amikor megkaptam az a stabilizált folyékony oxigént, aznap is elmentem a fitnesz clubba, és az edzés előtt fogyasztottam belőle 30 cseppet. Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen jól ment az edzés, és közben nem éreztem azt, hogy elfogyott a levegőm. Már nem is emlékszem arra, mikor volt ilyen az életemben. – T. Antal, Gyál

Pácienseim különféle problémákkal keresnek meg. Orvosként nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre, és ezt a látásmódot céltudatosan igyekszem kialakítani a betegeimnél. 2018 márciusában találkoztam a stabilizált folyékony oxigénnel. Az egyik páciensem számos problémától szenvedett, zsibbadt a keze, a lába, súlyos alvásproblémákkal küzdött. Mindezeken felül mentális problémák is kínozták, pánikba esett, és a depresszió kezdett eluralkodni rajta, és (magas volt a vérnyomása, a vércukorszintje). Miután egyetlen terápia, táplálékkiegészítő, és gyógyszer sem hozott kielégítő állapotváltozást a mentális problémájára, ekkor gondoltam arra, hogy javíthat a helyzetén ez az „új” termék. A kezébe adtam egy üveg oxigént egy keddi napon, és elmondtam hogyan szedje. Csütörtökön reggel felhívott és azt kérdezte tőlem, mit adtál nekemSemmi bajom sincs, nagyon jól érzem magam. Ez a gyors állapotjavulás engem is meglepett. – Dr. L. Gábor, Budapest

Nem szűnő köhögés miatt nem tudtam aludni éjszaka. A férjem 1 evőkanál vízbe 30 csepp oxigént hozott nekem. Gargalizáltam vele. A köhögést elfújták, végigaludtam az éjszakát. – N. Ágnes, Budapest

Apukám 85 évesen gerinctörést szenvedett. Három hónap alatt 4-szer műtötték meg, majd bekerült a rehabilitációra. Sajnos a seb a gyógyulást követően kinyílt, ezért a rehabilitációról 3-4 naponként átszállították a kórházba sebfertőtlenítésre. A kórházi protokol végeztével a műtőorvos folyékony oxigénnel is kiöblítette a sebet. Az utolsó két kezelésen már csak oxigént használt a fertőtlenítésére, és fecskendővel befecskendezte a lyukba az oxigént. Az orvos alig hitt a szemének, ugyanis a lyuk 14 nap alatt összeforrt. Tapasztalatai szerint az ilyen jellegű kinyílt sebek nehezen gyógyulnak be, 3-4 hónap is szükséges hozzá, vagy sosem gyógyulnak meg. Ujjongtunk örömünkben! A gerincműtét után kinyílt sebet folyékony oxigénnel kezelték. A seb 2 hét alatt begyógyult. – N. Ágnes, Budapest

Az orrom jobb oldali részéről egy bőrrákos daganatot operáltak ki. Ezt követően egyre több vörös folt jelent meg az arcomon. Semmilyen bőrgyógyász által felírt szer, krém nem segített. Ekkor kezdtem használni külsőleg az oxigént. A fájdalom enyhült, majd elmúlt. 1 hét elteltével a foltok elhalványultak, 10 nap múlva teljesen eltüntek. – Cs. Erzsébet Budapest

Közeledett a karácsony, ezért gőzerővel akartam elvégezni még a legfontosabb tennivalókat a házon. Hazaérve a munkából (2018. dec. 18-án) pur habot nyomtam az ajtók és ablakok melletti résekbe.

Már 4-5 adagot kinyomtam, amikor hirtelen felrobbant valami, és láttam, hogy ég a ruhám. Kirohantam a házból levegővétel nélkül, és letéptem magamról az égő ruhámat. A fájdalmat alig bírtam elviselni, csak nyögtem. Akkor döbbentem rá, hogy súlyos lehet a helyzet, mert a csuklómon lévő bőr elfordult, és azt vissza tudtam fordítani az eredeti helyére. A feleségem azonnal a kórházba hajtott velem. Megégtek a kezeim, és az arcom is. A fájdalom miatt képtelen voltam aludni.

Éjfél tájban bevillant az agyamba az a történet, amit az ismerősöm mesélt egy nőről, akinek forró olaj fröccsent a kezére főzés közben, amelyre azonnal oxigént spriccelt. A fájdalma hamar megszűnt (kb. 15-20 percen belül), és az égett bőrfelület rövid időn belül hegesedés nélkül gyógyult meg. Ezt elmondtam a feleségemnek, aki azonnal hazarohant az oxigénért, amit pár napja kaptam az ismerősömtől. Ráfújta az arcomra. A kezemre nem tudott fújni, mert jó vastagon bekenték kenőccsel, és be is kötötték. Másnap a saját felelősségemre hazajöttem a kórházból, mert azt gondoltam, hogy nem tudnak többet tenni értem annál, mint amit már eddig is megtettek. Otthon a barátok, és a rokonok vártak. A feleségem óránként fújt az arcomra az oxigénből, és éreztem, hogy enyhül tőle a fájdalmam.

A körülöttem lévők pedig ezt mondták: Te, látom, ahogy egyre kisebbek lesznek a hólyagok!!

Szorongtam belül amiatt, mi lesz ha letörik a fülem, mint egy ismerősömnek? Mennyire marad torz az arcom?

Utólag tudtam meg a dokitól, hogy az életemet annak köszönhetem, hogy levegő vétel nélkül rohantam ki a házból. Hálás vagyok, hogy az arcom 1 hónap alatt meggyógyult, és a vonásaim felismerhetők maradtak. A kezem még nagyon érzékeny, húzódik rajta a bőr, és most már azt tudjuk oxigénnel kezelni. Látványos különbség van az arcom és a kezem gyógyulása között. Az oxigénnek köszönhetem, hogy torzulás mentesen maradt az arcom. Nem merek belegondolni abba, mi lett volna, ha nincs nálam akkor oxigén. Hálás vagyok Isten gondviseléséért, hogy a baleset előtt néhány nappal az ismerősöm odaadta nekem a kezdő csomag oxigént, hogy forgalmazhassam. – F. László, Kalocsa, 2019. január 22.

Édesapám az a típusú ember, aki nem hajlandó tudomásul venni a betegségét, egyáltalán nincs betegségtudata. A vérnyomása már hosszú évek óta magas, mégis sokszor elfelejti bevenni a gyógyszereit. A közel múltban rémülten felhívott, hogy sürgősen menjek hozzá, mert nagyon rosszul érzi magát. Nyomást érezett a mellkasában, izzadt, és nem kapott elég levegőt. Nyomban elindultam hozzá, mert tudtam, hogy kritikus az állapota. Amint megérkeztem azonnal megitattam vele egy nagyobb adag oxigént (kb. 60 cseppet). Gyorsan beültettem az autóba, és elhajtottam vele a kórházba. Útközben is adtam neki még egy adagot, és a vizsgálatok előtt ismét egy adagot. A táskámban hordom a stabil folyékony oxigént azóta, amióta tudom, hogy akár életmentő lehet vészhelyzet esetén. Egy üzleti reggelin hallottam arról, hogy a kéznél lévő folyékony oxigén szívroham esetén segíthet. Áldom az eszem, hogy akkor beletettem a táskámba. Azt gondolom, hogy ennek köszönheti apukám az életét. – N. Anikó, Eger

57 évesen, krónikus asztmásként nem vágytam a covidra. 6 éve volt egy kórházas kalandom légzéskapacitás csökkenés miatt. Az a típusú élmény volt, amikor 5 percenként döbben rá az ember valamire a testéről. Abban az állapotban voltam, hogy szinte semmit nem tudtam elvégezni, amihez rekeszizommozgást + levegőt kell kontrollálni. Mit mondjak – helyre tett fejben. De sikerült rendbe rakniuk anno. Így eléggé figyeltem arra, hogy amit lehet, megtegyek a vírus elkerüléséért. (Otthonról dolgoztam, szinte CSAK vásárolni jártam el – heti egyet – amit használtam közben, még a kocsiban fertőtlenítettem [kocsikulcs, telefon, amin a listát néztem …], maszkot nyilván hordtam – mosás után átvasaltam 2 oldalról …) Az aktuálisan elérhető szakmai hírek alapján tudtam, hogy 2 dolgot MINDENÁRON el kell kerülnöm: a) kórházba bekerülni B) lélegeztető gépet kapni (ismerve a friss “sikertörténeket” = 10-ből jó ha egy életben marad!!!) (Nyilván összefügg a kettő …) Ahogy megnyertük még is a vírust, napok alatt addig a pontig el is jutottam a tüdőmmel, ami a régi esetnél meg volt. Mivel korábban is nagyon jó tapasztalataim voltak az allergiás / asztmás tünetek kezelésében (még a gyógyszerek mellett is), tudtam, hogy lesz egy “Jolly Joker”-em, ha bármi történne. Azonnal írtam smst (mert beszélni akkor szinte már nem tudtam: minden mondat végén a pont helyett vagy légszomj, vagy köhögés volt) Jánosnak, aki bámulatos hozzáállással, 2 órán belül itt volt az ajtóm előtt!!! Egy hétig napi 5 evőkanál O4 volt a kúrám + a spray-el is rendszeresen porlasztottam a tüdőbe – mint bármelyik inhalátorral. Ezen kívül orrcseppként is használtam (akár a sprayt akár a cseppentőt) – amit [a gyógyszeres orrcseppet] talán 35 éve SOHA, egy allergiás reakció miatt. A 2. héten el kezdtek visszajönni az apró “képességek”, mint a – Beszédképesség (2+ mondat folyamatosan) – Meginni egy pohár vizet egy lendületre – Kifújni az orromat – köhögőgörcs és légszomj nélkül – És minden olyan dolog, amihez nagyobb és kontrollált rekeszizom aktivitás kell Jelen tudásom, saját tapasztalataim (és NEM a véleményem, tippem, és más vadregényes FB posztok / kommentek) szerint nem találtam és nem ismerek jobb megoldást az O4 -nél. Ismerve a saját sikertörténetemet, és a friss “vakcina-védettség” intervallumát és ismert hatékonyságát: nálunk MINDIG KÖTELEZŐ eleme lesz a háztartásnak. : már 3. napja nem megy fel a lázam – talán 37.5 volt tegnap egy fél órára ami gyógyszer nélkül (O4 -et nem beszámítva) le is ment.

Tegnap éjjel tudtam vízszintesen aludni először, köhögés és tüdőkapacitás csökkenés nélkül 🙂

Dunakeszi, 2021.03.03.

Visszajelzés: Asztmásként, Covidon átesve, elmentem egy poszt-covid konzultációra. Ott – röntgen alapján – megállapították, hogy (nyilván) a covid alatt átestem egy komplett tüdőgyulladáson – az én esetemben teljesen kezeletlenül gyógyszer és bármilyen beavatkozás nélkül. Ennek ellenére teljesen és (most már) maradéktalanul felgyógyultam, ami – a részleteket is figyelembe véve – szinte egyértelműen és kizárólag az O4 hatásának köszönhető. Ez most rövid volt – viszont nem csak “nyomokban tartalmaz” igazságot 🙂 Attila O4 rajongó 🙂

Dunakeszi. 2021.04.28.

Ma már táncolunk!!! 100 évesen győzelem a koronavírus felett ! Már régóta ismerem a stabil oxigént, mivel az országban elsők között kezdtem forgalmazni a saját üzletemben. Évekkel ezelőtt édesanyámnak (akkor 97 éves volt, ma már 100 éves) az időskori látásproblémáját kezeltük az oxigénnel, nagy hatékonysággal. A koronavírus járvány őt is és engemet is egyszerre ért el 2020. október végén. Mindketten megfertőződtünk. Én abban biztos voltam, hogy jól át fogom vészelni (igaz 3 napot én is szenvedtem), de édesanyám már 100 évesen, komoly veszélynek volt kitéve. Iszonyú nehéz napokat éltünk meg. Édesanyám, nem evett, nem ivott, elkékült, az ágyban mozdulni sem volt képes. A stabil folyékony oxigént, a pipettából adagoltam a szájába, majd kanalanként adagoltam neki a vizet. Néha úgy éreztem elveszítem az édesanyámat. Kórházba nem mertem beengedni, mert abban biztos voltam, hogy arra a kezelésre, amire szüksége lenne, nem tudják biztosítani. Otthoni kezelésként 2-3 óránként 30 csepp stabil oxigént kapott, (1 palack 4 nap alatt elfogyott) és egy hét után lassan elkezdett felépülni. Ma már táncolunk!!!! Komoly harc volt az édesanyámért küzdeni! Az oxigén nélkül nem tudom mi lett volna.

(S.T. Mária, gyógyszerész, fitoterapeuta, táplálkozási szakértő – Székesfehérvár, Biobolt)

Fiatal Gyógy-és sportmasszőr, újra fitten! Nagyon szépen köszönöm levelét! Tegnapi Tündis előadást, beszélgetést néztem meg az élő videó után néhány órával. Gyógy- és sportmasszőrként tevékenykedem, de szerencsére és egyben sajnos is (hogy nem korábban) tegnap hallottam először a stabilizált oxigénről. Nagyon felkeltette az érdeklődésem, végig olvastam szinte az összes terméktapasztalatot, majdnem mindent a honlapon, abszolút meggyőzött a lehetőség és az eszköz, ami a kezembe került ezáltal, hogy mennyi mindent tehetek a saját egészségemért még pluszban. Ami miatt elsősorban szeretném használni az oxigént, nem más, mint a koronavírus fertőzés és szövődményei. Ha lehet úgy fogalmaznom, hogy fél lábbal benne, fél lábbal már túlesve ezen a nyavalyán. Tünetes covidos voltam- lázzal, köhögéssel, amit fűszerezett hát fájdalom nyugalomban és köhögéskor is, és a szaglás tompulása. Éppen ma kaptam meg az IgG tesztem eredményét, túlestem rajta, van már bőven immunsejt a véremben, de szövődmény nehezíti napjaim. Tüdőkapacitásom 22%-kal csökkent, ami bevallom őszintén nem kevésbé akadályoz és persze dühít is – előtte nem volt ilyen gondom, hogy kifulladok egy egyszerű bevásárlással járó sétától, vagy 1 emeletre fellépcsőzéstől – tehát egy szó mint száz, asztmás lettem. Ezen panasz megszüntetése vagy legalább kezelése miatt szeretném kérni az oxigén és az Ön segítségét. Szórófejes kiszerelésben rendeltem, mert úgy gondoltam, hogy az praktikusabb számomra, így biztosan a kezem ügyébe kerül, és nem marad el a használata. Hogyan, milyen gyakorisággal és mennyit lenne célszerű fogyasztanom az oxigént? Válaszát várom,

Tisztelettel: H. Adrienn” (Érkezett: 2020.11.16.)

Én vagyok az a gyógy-és sportmasszőr, aki covid fertőzés utáni fulladásra keresett megoldást. Hihetetlen volt megtapasztalni, hogy napról napra egyre nagyobb lett a tüdőkapacitásom, 1,5 hét kellett ahhoz, hogy visszatérjen az eredeti vitálkapacitásom. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy hallottam akkor, azon a novemberi estén az előadást, beszélgetést, megismerkedhettem Önnel és ezzel a csodálatos eszközzel, lehetőséggel.

Tisztelettel: H. Adrienn” (Érkezett: 2021.01.02.)

Kedves János! Ezt írta az előbb a barátnőm smsben: “Kedves Gabi, most értem haza, Anyu sokkal jobban van. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy segítettél, köszönöm. Ma már volt 94 is az érték, sírtam a boldogságtól. Köszönöm!!!!!” Nagyon hálás vagyok én is, hogy ilyen gyorsan tudtál segíteni, szuper a terméked, köszönöm!!!

Sz. Gabriella Budapest (2021. okt. 27. 23:35

Augusztus 27-én biciklizés közben agyvérzéses stroke-ot kapott. A váci kórházba került, jobb oldala lebénult, gyulladás és láz miatt antibiotikummal kezelik. Érteni ért mindent beszélni nehezen tud, artikulációs probléma. Egyébként vese transzplantált, kb. 3 éve kapott ismét egy új vesét. Rajta szeretnék segíteni minél előbb. Egy hét múlva……. “Kedves János, John barátom állapota egyre javul. Ismét tud beszélni, érthető, jobb oldali kezét, amikor kérjük remegtetni tudja, éhes, ami nagyon jó jel…

G. Vilmos Budapest

Jó napot János! Szeretnék rendelni 2 palack oxigént. A férjem szépen fejlődik, erősödik, beszédje érthetőbb a reflexek lassan jönnek vissza,zsibbadása a kézben sokkal gyengébb a napi 3*20 csepp oxigéntől

2021. november 8. G. Andrea Eger

“Férjem (78 éves) 2021. augusztus 20-án megtörtént sztrókja után súlyos szenzo motoros afázia, valamint kevés fizikai érintettség maradt vissza. Ez a ráutaló körülmény nélküli hallott beszéd nem értését, és az értelmes beszéd hiányát jelentette. Szeptember 1. óta, mintegy másfél hónapja vagyunk együtt otthonunkban. Eddig mindenkinek azt tudtam mondani, h egyedül vagyok itthon, tekintve, h a férjem egy szót nem szólt hozzám magától, ha csak nem kérdeztem. A napi rutinnal kapcsolatos egyszerű kérdésekre igenlő v tagadó választ tudott adni. Ha kérdeztem elkezdett ugyan beszélni, de a szavak nem odavalók voltak. Ugyanazt az 5-6 szót váltogatta. Ez megváltozott, a folyékony oxigén első adagjának a beadása után, melyet egyik reggel, 10 cseppben kapott. Egy rövid időn belül megeredt a nyelve. Alig akartam a fülemnek hinni, beszélgetést kezdeményezett velem, hozzám szólt. Egész nap sokat beszélt. Ez folytatódott, akkor is, mikor telefonon hívták. Következő nap már értelmes gondolatait osztotta meg velem, és egyre többször használt formailag is megfelelő szót. Előtte is volt napi spontán fejlődés, de ekkora ugrás minden területen, szerintem kizárólag a cseppnek köszönhető. Továbbá megnőtt a fizikai aktivitása is, háromszor kellett sétálni menni. Jelenleg Napi 2×10 cseppet kap. Köszönöm Doktor Oxigén.”

P. Katalin Érd

„Férjem esetében, aki két hónappal ezelőtt még etetésre szorult, mivel nem tudta a csuklóját befordítani, hogy a kanalat a szájához vegye, a torna és az oxigén terápia meghozta az eredményt. Nem kell etetni és ma ebéd után metszőollót vett a kezébe, hogy az elszáradt fürtöket leszedje a lugasról. Azt hiszem, hogy ez is a kitartó munka gyümölcsét bizonyítja. Én a sorstársakat csak bátorítani tudom, mert az eredmény nem marad el. Hatodik éve küzdünk a stroke hatásával és most tudom azt mondani, hogy eredményt értünk el. Nagyon hálás vagyok, hogy számunkra is elérhetővé vált a módszer megismerése és alkalmazása. Pozitív irányban változtatta meg az életünket. Köszönet a csoportnak és a trénereknek.”

(R. F. Jánosné, 2019. december 22. 16:32)

„Megtörtént az év első ARNI tréningje. […] Egy személyes megjegyzésem: a kéz tréninget most kihagytuk, mert reggel a férjem a barkácsboltban vásárolt csavarokat és összerakta a csavart az alátétet és az anyát. Ez nagyon jó kis kéz és ujj tréning volt. Készül a házikó oldallemezének a cseréjére. Azt tapasztalom, hogy egyre jobban elfoglalja magát. Kezd vissza térni a régi énéhez. Az oxigén terápia jótékony hatását is egyre jobban észre lehet venni rajta. A nyelés nagyon szépen megy. Amit még tapasztaltam, hogy a széken ülve nem mondja, hogy leesne a székről, és ne menjek el mellőle. Lassan elmúlt az instabil állapota.”

(R. F. Jánosné, 2020. január 11. 21:30)

Nagyon köszönöm, hogy gyártjátok és árusítjátok a stabilizált oxigént, mert valóban nagyon jó, nagyon hasznos. Nekem arcüreg- és rostasejt gyulladásom volt, amitől kezdtem magam úgy érezni, mintha bedugult volna az agyam. Szedtem orvosok által felírt antibiotikumokat, de sajnos nem múlt el. Voltam un. Proetzl kezelésen, ami kellemetlen volt és nekem költséges is, mivel nincs Magyarországon biztosításom, de ez egy darabig hatott, egy kicsit megkönnyebbültem. Azonban a nyár elmúltával kb az ősz közepén újra éreztem, hogy elkezd dugulni az orrom, és azt gondoltam, hogy nem akarok újra kezelésre menni, hiszen nem nagyon hatasos, hogyha csak egy nyárra volt jó. Kérdezgettek a barátaim, ismerőseim a hogylétem felől és mindenkinek elmondtam, hogy keresek valamit, ami tudna rajtam segíteni, még ha csak szinten tartana is. Így ajánlotta egy kedves testvérem a gyülekezetből, hogy próbáljam meg a stabilizált oxigént. Megpróbáltam, és hatott. Megszüntette az újra kezdődő orrdugulásomat, azután mar nem dugult be az orrom és semmi kellemetlenséggel nem jár. Azóta ezt használom igazából színtentartásra naponta két alkalommal 11 cseppet cseppentek 2 dl vízbe. Még egyszer nagyon köszönöm.

Üdvözlettel: R. Mária London

Nem lehetek elég hálás Önnek és annak a személynek, aki ajánlotta nekem az Ön készítményét. Elkezdtem a kúrát az Ön által javasolt adaggal, hogy segítsen a stroke-ból felépülni. A harmadik napon azt vettem észre, hogy megszűnt a hónapok óta tartó köhögésem, már annyit röntgeneztek, hogy csoda, hogy nem világítok. Végül kiderült, hogy az allergiámtól gyulladtak a hörgőim. Kaptam rá egy szteroidos inhalátort, de nem igazán segített. Gondoltam egy nagyot és minden nap a nyelvem alá is cseppentettem. 3 nap alatt viszlát köhögés. Eddig is jó alvó voltam, de most sokkal édesebb az alvás. Sokkal energikusabb lettem, amire nagy szükségem van a tornához. A kúra előtt volt egy nagyon rossz napom, eljutottam a lelki mélypontra, de olyan pozitív változások zajlanak a szervezetemben, hogy újra érzem, hogy sikerülni fog felépülni. Nem akarok litániát írni, csak meg szeretném még egyszer köszönni ezt a csodát Önnek. További sikeres munkát erőt és egészséget kívánok Önnek!

ÜDVÖZLETTEL: B-né Anikó Siófok

Tisztelt Címzett! Érdeklődöm, hozzászokik-e a szervezet a Stabilizált Folyékony Oxigénhez? Asztmás vagyok 30 éve, az állapotom az utóbbi másfél évben rohamosan romlott. Most a második üveg terméket fogyasztom és csodálatos hatással van rám. Kezdem visszanyerni a vitalitásomat, terhelhetőségemet. Viszont érdekel, alapszintnek fogadja-e el a szervezetem a fogyasztását? Köszönöm, hogy van ez a csodálatos lehetőség! Köszönöm a válaszukat!

Üdvözlettel: H. Istvánné

Gyors teszt, egy kórház orvosi irodájában: Egy rákos beteg ismerősöm beajánlott egy nagyon híres orvosnak aki, (2019.11.18) a kórházban fogadott. Nagyon gyorsan a tudomásomra hozta, hogy mindent tud a stabil oxigénről. Mielőtt még megszólaltam volna, ezzel azt is jelezte nekem, hogy Ő az orvos, tehát szkeptikus volt. Azt kérte, hogy bizonyítsam be, hogy amit mondok az igaz. Bizonyítsam be azt, hogy az oxigén benne van az anyagban. Én annyit mondtam neki, hogy a leggyorsabban, azonnal látható, érzékelhető rendkívüli változást, az asztmásoknál tapasztaltam. Azt mondta jó, majd kiment, és behívott egy ápolót aki súlyos asztmában szenvedett. Elmondta neki, hogy tesztelni kellene az oxigént. Elsőként menjen fel a lépcsőkön az első emeletről a második emeletre. Majd jöjjön vissza, igya meg az oxigént, és ismételje meg és újból menjen fel a második emeletre, majd amikor ismét visszaérkezik, mondja el milyen változást tapasztalt. Az eredmény teljesen lenyűgözte az apólónőt, és az orvost is. Nekem személyesen ebből a legtöbbet az ér, hogy egy orvos szeme előtt zajlott egy rögtönzött teszt, és minden várakozást felülmúlt.

Gardalits János Budapest

Kezdetben inkább óvatosságból használtam stabilizált oxigént az arc tisztítására, helyileg használtam, és így állapítottam meg, hogy a termék baktériumellenes szerként a működik. Később elkezdtem ajánlani az oxigént a szervezet méregtelenítésére, így teszteltem a szer aktivitását a szabad gyökök semlegesítésénél. Adtam a pácienseimnek a fáradt és inkább élettelen bőrükre, a szemek körüli fekete karikákra, vagy ekcémától és dermatitistől szenvedő egyéneknek. Az eredmények fantasztikusak voltak, és ez egyre bátrabbá tett engem, és arra tett képessé, hogy ajánljam sportolóknak, dohányosoknak, gyengeségekkel küzdő személyeknek, az erőtleneknekkrónikus bronchitistől és asztmától szenvedő embereknek, és a gyenge immunrendszeri működés miatt gyakori fertőzésekkel küzdő pácienseknek, valamint felfekvésekre, stb. Ezekben az esetekben az eredmények kitűnőek voltak. – Dr. M. Chilindri, M.D. Patológia és bőrgyógyászat

Mindamellett, hogy a stabilizált oxigént belső baktériumölőkéntvírusölőként és gombaölőként használom, használható helyileg is a popsinkra és a kiütésekre. Élősködők támadásakor is segíthet. Használható mindenféle egészségügy probléma kezelésére. – Dr. C.L. Ph.D. N.D. U.T. U.S.A.

Az elmúlt 3 év során Cipruson nagyon jó eredményeket értünk el nyílt sebek gyógyításában (ulcera crurun), a mikro és makro cirkuláció javulásában a véredényekben, a helyileg és orálisan alkalmazott stabilizált oxigénnel. A stabilizált oxigén erős antiszeptikusként működik a sebekenmegöli az anaerob szervezeteket, a gombákat. A stabilizált oxigén fokozza a gyógyulási folyamatot. Kitűnő eredményeink voltak hígítások alkalmazásával, és a Stomatitis Aphtosa (aftás szájgyulladás) orális kezelésénél a szájban és az ínyen. Helyi kezelésekre is használtuk a stabilizált oxigént a száj Candidiasisa és a nyelven lévő gombás lerakódásoknál. Drámai javulást láttunk a degeneratív száj dermatitisz és Angulus Infectiosus (fertőzött, gyulladt szájzug) eseteinél a szájzugokban. A stabilizált oxigént a krónikus Vaginitis Candidomycetia-nál is alkalmaztuk, és hiszem, hogy igazán döntő lépést tettünk előre és segítettünk számos kétségbeesett nőnek, aki ebben az elterjedt betegségben szenvedett. Alkalmaztuk a stabilizált oxigén oldatot liposzomával (elősegíti a hatóanyag felszívódását – lecitint tartalmaz) dúsítva, egy nőt csak heti háromszor kezeltünk vele két hetes ciklusokban és figyelemreméltó eredményeket értünk el. A pszoriázis vulgáris kezelésére stabilizált oxigént és liposzomát tartalmazó krémeket használtunk a helyi kezeléseknél. Ezt a formulát alkalmaztuk naponta kétszer hegesedés nélküli területeken, úgy, hogy a liposzoma felszívódása elérhette a dermis mélyebb rétegeit is. Kielégítő és nagyon jó eredményeket értünk el Onycholysis-nél, onycholisis semilunarisnál (körömlemez leválásnál) és gyorsabb köröm növekedést tapasztaltunk.

A stabilizált oxigén kétségtelenül egy új erőteljes eszköz a modern gyógyítás világában. Minél többet tudunk meg róla, annál többféle betegséget tudunk kezelni vele jótékony hatással, ám mellékhatások nélkül. A stabilizált oxigén egy eszköz, egy kulcs, egy jobb világhoz vezető nemes álomhoz, jobb életminőséghez és magához az élethez. – D. M.L. Christfinis, M.D. Ph. D.és V.D. Berlini tudományos Akadémia, a német bőrgyógyászati, andrológiai és Phlebologiai társaság tagja.

Klinikai tapasztalatból tudom, hogy ez a termék alkalmazható a száj gyógyászat és sebészet minden aspektusánál. A szájüreg megtisztítására és prophykaxisnál öblítésre. A peridonitisz és gingivitisz kezelésére; a sebészeti beavatkozások után és a kezelés abbahagyása után; és amalgám tömés és nehézfém tömés kiiktatására szolgáló biológiai kezelésre; a szisztémás betegség kezelésére, és sok más alkalmazásra. Összegzésül szeretném elmondani, hogy a stabilizált oxigén biobarát jellegzetességei miatt képes arra, hogy klinikai és paramedikális gyógyászat erőteljes forrása legyen. – Dr. S. Panayiotis, M.D.

Orvoskutató voltam; Allopátiás (tradicionális orvosi kezelési mód), kiegészítő (alternatív) és energia orvoslás terén dolgoztam 35 évig, klinikai környezetben dolgoztam holisztikus orvosokkal. A vér, a test oxigénezési teóriája (elmélete), mint a patogének kezelésére szolgáló eljárás (ami főként aerobik) érvényes és jól bizonyított. Az adatolás nehézsége az észak amerikai orvoslás fő csapásirányának a elutasításából fakadt, hogy elismerje ezeket az eredményeket. Egy átlagembernek nehéz igazolnia ezt a típusú terápiát, amikor beteg. Az Ön új termékét az Isten küldte, és terjeszteni fogom az információt erről a termékről olyan széles körben, ahogy csak lehet. Azért dolgoztam, hogy segítsek másoknak, hogy kialakítsák az egészségüket életmód segítségével, ételválasztással és támogatom a szerves mozgalmat.

Köszönöm, hogy létrehozta ezt a terméket, hogy lehetővé tegye azoknak, akik felelősséget akarnak vállalni azért, hogy kilábaljanak a betegségből a saját testükben, és most van egy módszerük, ami egyszerű és megengedhetjük magunkat. Különösen rák esetén, ami egyre növekszik Amerikában. – J. Redden, U.S.A.

Hiszek a stabilizált oxigénben, mert annak belső „energia faktora”, ami potenciálisan, akár a „Rozetta kő” is lehet, hiszen úgy általában távolítja el a betegségek patogén mechanizmusait, és gondoskodik a megfelelő, betegségeket megelőző kezelésről. A stabilizált oxigén nem egyszerűen egy fontos táplálékkiegészítő, hanem dinamikus energia molekulaA stabilizált oxigénnek igen magas az ORP-je: 950 millivoltos. Ez azt jelenti, hogy a stabilizált oxigénnek olyan energiája van, ami átvihető a környező környezetre, működésbe hozza a bioenergetikai folyamatokat és korrigálja vagy visszafordítja az alapul szolgáló celluláris (sejt) hibákat, működési zavarokat. Más szóval, a stabilizált oxigén úgy működik, mint egy ragyogó új, celluláris elem. – Dr. M. Spartans, M.D. érsebész