oxigen_logo

Oxigén orrspray

7900Ft

tapasztalat

21 év tapasztalat

folyékony oxigénnel

szaktanacsadas

Szaktanácsadás

a felhasználásról

hasznalat

Széles körben

használható

A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá! A nem elegendő mennyiségű oxigén kevés biológiai energiát jelent, ami az enyhe fáradtságérzettől, az életet fenyegető betegségig, bármilyen módon megjelenhet. Az elégtelen oxigén-ellátás és a betegség közötti összefüggés szilárdan megalapozott tény. Dr. Spencer Way, M.D.Az amerikai Orvos-társaság folyóirata (JAMA) Oxigén: Minden élet alapja.

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986-ban. Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és négy oxigén- atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén molekula (O4 ). Az eredmény egy oxigénben gazdag oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött (oxidáló-redukáló potenciál / ORP). A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni, maximum 20 ppm. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 20 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

Külsőleg-belsőleg egyaránt használható. Fogyaszthatjuk egészségünk megőrzése, és betegségek kialakulásának megelőzése céljából. A zsebünkben, vagy a táskánkban készenlétben tartott stabilizált folyékony oxigén, szükség esetén nagyon gyors segítséget jelenthet.

Égési, vágási, karmolási sebre, fekélyre, műtét után sebre hámosítónak szórófejjel permetezve. Allergia esetén az orrjáratok öblítésére. Ínybetegség esetén 25-30 csepp a szájba. Minden fajta bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára, cukorbetegség miatti sebek kezelésére, stb. Használható, szem és fülcseppnek, illetve orrspraynak is. Időskori látásromlás esetén szembe cseppentve 3 x 1 csepp, és emellett 3 x 10 csepp naponta vízzel elfogyasztva.

Fejfájás és migrénes panaszok, csökkent energiaszint, asztma, COPD, szív- és érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok esetén. Orrmelléküreg gyulladás, csökkent agyi funkciók esetén. Használhatjuk fertőző betegségek, szülés, műtétek és sérülések után a felépüléshez, és cukorbetegség esetén. Ezenkívül anyagcsere zavarok, hörgőgyulladás, rossz emésztés, alvászavarok, pánikbetegség, depresszió, látásromlás, feledékenység, kézzsibbadás, lábzsibbadás, kézreszketés, agyi bénulással járó panaszok esetén, és a rák kiegészítő terápiájaként. Erős és folyamatos stressz hatás esetén.

Kizárólag csak vízzel, de hígítás nélkül is fogyasztható! A leghatékonyabb fogyasztás módja, hogy étkezés előtt fél órával meg kell meginni 2,5 dl vizet, de egy evőkanálnyi mennyiséget benne kell hagyni a pohárba. Majd ebbe az egy evőkanálnyi mennyiségbe kell belecseppenteni a megfelelő csepp mennyiségét és ezt kell meginni, de nem kell azonnal lenyelni, hanem 1-2 percig a szájban kell tartani, öblögetni, gargalizálni, majd ezután kell lenyelni. Szerves anyaghoz nem adagolható, mert azt oxidálja. Mindig üres gyomorral igyuk, étkezés előtt fél órával.

  • Egészség megőrzéséhez: 3×10 csepp naponta
  • Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta
  • Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta
  • Szembe cseppentve: 3×1 csepp naponta
folyékony oxigén termék
stabilizalt-oxigen-termekek

Önnek ajánljuk, ha

Tapasztalatok termékeinkkel kapcsolatban

Read More
A barátomnak veszem, akinek négyféle rákja van. Arra esküszik, hogy segít megtartani az energia szintjét.
Read More
Anyám 80 éves és nem tud egy napig sem meglenni az ő folyékony oxigénje nélkül.
Read More
Forró zsír loccsant a kezemre, stabilizált oxigént használtam egy gyapot labdacson, amíg el nem mulasztotta az égést kb. 15 perc alatt. Minden fájdalom elillan és nem maradt heg.
Read More
Naponta kétszer használom a stabilizált oxigént és így lekerültem a lélegeztető gépről. Ha egy vagy két napig kihagyom, akkor érzem igazán, hogy milyen sokat segít. Akkor elkezdek zihálni, kapkodom a levegőt, és nem tudok túl sokat végezni.
Read More
Bevettem a folyékony oxigént, amikor megfáztam, vagy fájt a torkom, hogy megelőzzek mindenféle egészségügyi problémát. Használom vágásokra, horzsolásokra, égésekre és még napégésre is. Azt gondolom, hogy ez egy csodaszer.
Previous
Next