oxigen_logo

Hitvallásunk

Valamikor 2000 szeptemberében találkoztam egy hihetetlennek tűnő anyaggal, a stabil oxigénnel. A szakemberek ezt a szót hallva lecsapták a telefont, mert annyira hajmeresztő volt számukra.

SPORTOLÓI MEGERŐSÍTÉSEK

Úgy gondoltam nem lehet sokáig tartani azt az álláspontot, hogy nem lehetséges az oxigént stabilizálni a megismert kémiai formában. Néhány híres sportolónak is ajánlottam az oxigént, bízva abban, hogy ők tudják leghitelesebben bizonyítani a jó hatását, ha tényleg valóban benne van a vízben a stabil oxigén.

Az egyik személy a sokunk által kedvelt ökölvívónk, Erdei Zsolt volt. A közelmúltban ő is személyesen megerősítette, hogy nagyon jó volt számára az oxigén. Olyan rendkívüli hatást eredményezett a fogyasztóknak, hogy gyorsan terjedt a használata.

TERMÉK MEGSZÜLETÉSE

Majd 2003-ban robbant a „bomba”: a forgalmazó cég több mint ötvenszeresére emelte a vételárat! Ez teljesen leblokkolta a termék elterjedését. Ekkor határoztam el, hogy ha lesz lehetőségem, behozom az országba, hogy sok embernek nyújtsak megoldást ezzel a termékkel.

Csakhogy nem várt nehézségekkel szembesültünk. Az volt a kihívás, hogyan bizonyítjuk be, hogy amit ajánlunk, az segítség lehet az ember számára. Végül annyi visszajelzés, és pozitív tapasztalat gyűlt össze, hogy nincs más dolgunk, mint minél több emberhez eljuttassuk azt, hogy olyan megoldás van a kezünkben, amiről álmodni sem mertek…

„Az új ötletek három perióduson mennek keresztül: Nem lehet megtenni. Valószínűleg elvégezhető, de nem érdemes. Tudtam, hogy jó ötlet volt!”

Arthur C. Clarke