oxigen_logo

Stabil oxigén

Dr. Oxygen stabilizált oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital.

Az oxigénnek többféle előfordulási formája van a természetben. A levegőben található a kétatomos oxigénmolekula (O2 ), és a légkörben található ózon (O3 ). A tetraoxigént (O4 ) még szakmai körökben is alig ismerik, hiszen a tudományos világ is csak 2006-ban fedte fel ennek a kémiai formának a létezését. A stabil oxigénnek víz a hordozó anyaga, ezért használjuk a stabilizált „folyékony” oxigén nevet.

víz

Két tényező teszi kiemelkedővé a stabil oxigént, az O4 -et, ami a speciális gyártástechnológiának (csúcstechnológiának) az eredménye.

  1. Az oxigén a nyálkahártyán keresztül felszívódik, hozzáférhető testünk számára, és a bőrön is kiválóan szívódik fel, és jelen van kémiai reakció nélkül.
  2. A stabil oxigén pH értéke (7,4) teljesen biztonságos, enyhén lúgos tartományban van.
folyékony oxigén termék

A stabilizált oxigén általában 10%-os koncentrációban kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy 1 000 000 víz molekulára 100 000 (ppm) négyatomos oxigén molekula jut.

A gyártási alapanyag a víz és nátrium-klorid (só). A vízhez hozzáadott nátrium-klorid növeli a víz elektromos vezetőképességét és segíti a gyártási folyamatot, mely leválasztja a vízmolekuláról az oxigént, és stabilizálja az oxigént a vízben. A gyártási folyamat alapanyaga tehát a kórházak által is használt sóoldat. Tudhatjuk még azt is, hogy a sóoldat egy elektrolízises folyamaton megy keresztül, majd ezt követően kiszűrik az oldatból a nátrium-kloridot.

NYILATKOZAT A közölt információ pusztán tájékoztatási, és felhasználási célokat szolgál. A Stabilizált Oxigént 1990 óta különböző egyetemeken és nagy becsben álló laboratóriumokban tesztelték világszerte. Nincs még egy olyan, aktivált oxigént tartalmazó stabil oxigénnel dúsított víz, amely ennyi vizsgálaton és kiértékelésen ment volna keresztül. A kutatások megállapították, hogy az semmilyen mértékben nem mérgező, és táplálékként (vízként) való használata teljesen biztonságos.

Termékeink

A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá! A nem elegendő mennyiségű oxigén kevés biológiai energiát jelent, ami az enyhe fáradtságérzettől, az életet fenyegető betegségig, bármilyen módon megjelenhet. Az elégtelen oxigén-ellátás és a betegség közötti összefüggés szilárdan megalapozott tény. Dr. Spencer Way, M.D.Az amerikai Orvos-társaság folyóirata (JAMA) Oxigén: Minden élet alapja.

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986-ban. Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és négy oxigén- atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén molekula (O4 ). Az eredmény egy oxigénben gazdag oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött (oxidáló-redukáló potenciál / ORP). A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni, maximum 20 ppm. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 20 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

Külsőleg-belsőleg egyaránt használható. Fogyaszthatjuk egészségünk megőrzése, és betegségek kialakulásának megelőzése céljából. A zsebünkben, vagy a táskánkban készenlétben tartott stabilizált folyékony oxigén, szükség esetén nagyon gyors segítséget jelenthet.

Égési, vágási, karmolási sebre, fekélyre, műtét után sebre hámosítónak szórófejjel permetezve. Allergia esetén az orrjáratok öblítésére. Ínybetegség esetén 25-30 csepp a szájba. Minden fajta bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára, cukorbetegség miatti sebek kezelésére, stb. Használható, szem és fülcseppnek, illetve orrspraynak is. Időskori látásromlás esetén szembe cseppentve 3 x 1 csepp, és emellett 3 x 10 csepp naponta vízzel elfogyasztva.

Fejfájás és migrénes panaszok, csökkent energiaszint, asztma, COPD, szív- és érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok esetén. Orrmelléküreg gyulladás, csökkent agyi funkciók esetén. Használhatjuk fertőző betegségek, szülés, műtétek és sérülések után a felépüléshez, és cukorbetegség esetén. Ezenkívül anyagcsere zavarok, hörgőgyulladás, rossz emésztés, alvászavarok, pánikbetegség, depresszió, látásromlás, feledékenység, kézzsibbadás, lábzsibbadás, kézreszketés, agyi bénulással járó panaszok esetén, és a rák kiegészítő terápiájaként. Erős és folyamatos stressz hatás esetén.

Kizárólag csak vízzel, de hígítás nélkül is fogyasztható! A leghatékonyabb fogyasztás módja, hogy étkezés előtt fél órával meg kell meginni 2,5 dl vizet, de egy evőkanálnyi mennyiséget benne kell hagyni a pohárba. Majd ebbe az egy evőkanálnyi mennyiségbe kell belecseppenteni a megfelelő csepp mennyiségét és ezt kell meginni, de nem kell azonnal lenyelni, hanem 1-2 percig a szájban kell tartani, öblögetni, gargalizálni, majd ezután kell lenyelni. Szerves anyaghoz nem adagolható, mert azt oxidálja. Mindig üres gyomorral igyuk, étkezés előtt fél órával.

  • Egészség megőrzéséhez: 3×10 csepp naponta
  • Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta
  • Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta
  • Szembe cseppentve: 3×1 csepp naponta