oxigen_logo

Folyékony oxigén csepp 50 ml

8500Ft

Cseppentős (pipettás) változat

Stabilizált oxygénnel dúsított ivóvíz alapú ital

A folyékony oxigén ideális többek között az egészség megőrzéséhez, betegségek kialakulásának megelőzése céljából energia fokozásra, sportolóknak edzéshez, erős és folyamatos stressz hatás esetén, bőrsérülések és kiütések kezelésére, fejfájás, emésztési zavarok és alvászavar esetén is.

tapasztalat

21 év tapasztalat

folyékony oxigénnel

szaktanacsadas

Szaktanácsadás

a felhasználásról

hasznalat

Széles körben

használható

A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá! A nem elegendő mennyiségű oxigén kevés biológiai energiát jelent, ami az enyhe fáradtságérzettől, az életet fenyegető betegségig, bármilyen módon megjelenhet. Az elégtelen oxigén-ellátás és a betegség közötti összefüggés szilárdan megalapozott tény. Dr. Spencer Way, M.D.Az amerikai Orvos-társaság folyóirata (JAMA) Oxigén: Minden élet alapja.

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986-ban. Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és négy oxigén- atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén molekula (O4 ). Az eredmény egy oxigénben gazdag oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött (oxidáló-redukáló potenciál / ORP). A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni, maximum 20 ppm. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 20 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

Külsőleg-belsőleg egyaránt használható. Fogyaszthatjuk egészségünk megőrzése, és betegségek kialakulásának megelőzése céljából. A zsebünkben, vagy a táskánkban készenlétben tartott stabilizált folyékony oxigén, szükség esetén nagyon gyors segítséget jelenthet.

Égési, vágási, karmolási sebre, fekélyre, műtét után sebre hámosítónak szórófejjel permetezve. Allergia esetén az orrjáratok öblítésére. Ínybetegség esetén 25-30 csepp a szájba. Minden fajta bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára, cukorbetegség miatti sebek kezelésére, stb. Használható, szem és fülcseppnek, illetve orrspraynak is. Időskori látásromlás esetén szembe cseppentve 3 x 1 csepp, és emellett 3 x 10 csepp naponta vízzel elfogyasztva.

Fejfájás és migrénes panaszok, csökkent energiaszint, asztma, COPD, szív- és érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok esetén. Orrmelléküreg gyulladás, csökkent agyi funkciók esetén. Használhatjuk fertőző betegségek, szülés, műtétek és sérülések után a felépüléshez, és cukorbetegség esetén. Ezenkívül anyagcsere zavarok, hörgőgyulladás, rossz emésztés, alvászavarok, pánikbetegség, depresszió, látásromlás, feledékenység, kézzsibbadás, lábzsibbadás, kézreszketés, agyi bénulással járó panaszok esetén, és a rák kiegészítő terápiájaként. Erős és folyamatos stressz hatás esetén.

Kizárólag csak vízzel, de hígítás nélkül is fogyasztható! A leghatékonyabb fogyasztás módja, hogy étkezés előtt fél órával meg kell meginni 2,5 dl vizet, de egy evőkanálnyi mennyiséget benne kell hagyni a pohárba. Majd ebbe az egy evőkanálnyi mennyiségbe kell belecseppenteni a megfelelő csepp mennyiségét és ezt kell meginni, de nem kell azonnal lenyelni, hanem 1-2 percig a szájban kell tartani, öblögetni, gargalizálni, majd ezután kell lenyelni. Szerves anyaghoz nem adagolható, mert azt oxidálja. Mindig üres gyomorral igyuk, étkezés előtt fél órával.

  • Egészség megőrzéséhez: 3×10 csepp naponta
  • Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta
  • Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta
  • Szembe cseppentve: 3×1 csepp naponta
folyékony oxigén termék
stabilizalt-oxigen-termekek

Önnek ajánljuk, ha

Tapasztalatok termékeinkkel kapcsolatban

Dr. B. G. - Kecskemét
Read More
,,Egy régi porckorongsérv műtétből eredő problémám 2019 nyarán kiújult, és mind rosszabb lett. Az állapotom már olyan rossz volt decemberben, hogy alig tudtam az ágyból felkelni. Ekkor kezdetem el a stabil oxigént fogyasztani. És nagy meglepetésemre 4.-dik nap múlva reggel, kiugrottam az ágyból."
Dr. L. Gy. - Budapest
Read More
,,A lábam között állandóan dörzsölődött a combom, és emiatt mindkét combom teljesen befekélyesedett. Az érintett terület semmilyen anyagra nem reagált pedig mindenféle megoldást kipróbáltam. A stabil oxigén használatával, 4 nap alatt begyógyult a seb és új bőr kezdett nőni azon a helyen."
H. A. - Szeged
Read More
,,Tünetes covidos voltam lázzal, köhögéssel, amit fűszerezett hát fájdalom nyugalomban és köhögéskor is. Tüdőkapacitásom 22%-kal csökkent! Hihetetlen volt megtapasztalni, hogy napról napra egyre nagyobb lett a tüdőkapacitásom, 1,5 hét kellett ahhoz, hogy visszatérjen az eredeti vitálkapacitásom."
G. A. - Eger
Read More
,,Két hónapja kapott sztrókot a férjem. A stabil oxigén használatát követően a férjem szépen fejlődik, erősödik, beszédje érthetőbb a reflexek lassan jönnek vissza, zsibbadása a kézben sokkal gyengébb a napi 3*20 csepp oxigéntől. "
Cs. G. - Budapest
Read More
,,Vírus fertőzést követően 80 alatti oxigén szintet mértek, és nagyon nehezen kaptam levegőt. Este megkaptam az oxigént, és másnap délután már 94-es oxigén szintet mértünk."
Previous
Next